De Camping

De ideale familievakantie begint bij Camping International

Al meer dan 65 jaar is Camping International de ideale bestemming voor een familievakantie. De gezellige camping, gerund door de broers Kenneth en Dominic en hun familie, ligt direct achter de duinen van het mooiste strand van Schouwen-Duiveland. Bovendien bevindt de camping zich op slechts een korte wandeling van het levendige centrum van Renesse.

Ruime kampeerplekken en comfortabele accomodaties

Camping International heeft ruime kampeerplekken voor tenten, campers en caravans. Heb je geen eigen kampeerspullen? Boek dan een kampeerbungalow of duinhuisje. Het moderne sanitair op de camping is ruim, schoon en geschikt voor gezinnen met kinderen. Camping International biedt gemak en gezelligheid voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Verse broodjes op camping International

Genoeg te beleven op de camping

Op de camping is er genoeg te beleven voor jong en oud. Kinderen kunnen de hele dag spelen in de speeltuin of meedoen met de kidsclub. Voor de volwassenen organiseren we gezellige avonden in de Travellers bar, met onder andere bingo-avonden en live muziek. Ook hebben we een eigen supermarkt waar we dagelijks heerlijke verse broodjes verkopen! 

De omgeving van de camping

De omgeving van de camping in Renesse biedt voor ieder wat wils, of je nu van natuur, cultuur, sport of ontspanning houdt. Ontdek de omgeving van het eiland Schouwen-Duiveland op de fiets en bezoek gezellige dorpjes zoals Zierikzee en Burgh-Haamstede. Maar er is nog veel meer te doen in de omgeving van Camping International. We delen graag onze tips met jou!