De omgeving

Ben je op zoek naar een geweldige vakantie in Zeeland? Dan is Camping International dankzij de aantrekkelijke ligging werkelijk ideaal voor jou! De camping ligt slechts 100 meter van het strand vandaan, waardoor je gemakkelijk en snel geniet van het prachtige uitzicht en de verfrissende zee. Ook de levendige hoofdstraat van Renesse is gemakkelijk te bereiken, op slechts 1500 meter afstand van de camping. Ontdek wat de omgeving nog meer te bieden heeft. 

Ontdek Schouwen-Duiveland

Camping International is de perfecte uitvalsbasis om Schouwen-Duiveland te verkennen. Vanuit de camping kun je direct aansluiten bij twee van de vele fietsroutes die het eiland telt. Hierdoor heb je de kans om het eiland te verkennen en te genieten van de prachtige landschappen en pittoreske dorpjes.

De Brouwersdam en Zeeland Buitenland

De Brouwersdam verbindt Zuid-Holland en Zeeland en is een must-visit tijdens je vakantie in Zeeland. Het is dé hotspot als je houdt van watersporten, maar ook liefhebbers van ontspanning genieten hier van het brede zandstrand. Ontdek ook het nabijgelegen Zeeland Buitenland, een natuur- en speelgebied met een natuurspeeltuin en sportmogelijkheden op vijf eilanden.

zeehonden spotten vanaf Camping International

Zeehonden spotten in Renesse

Zeehonden spotten is een unieke belevenis, zeker wanneer je met kinderen op vakantie bent. Op de zandbanken bij het strand van Renesse kun je deze schattige dieren van dichtbij bekijken, vanaf twee uur vóór tot twee uur na hoogwater. Zoek een mooi plekje in de buurt van de strandovergang Jan van Renesseweg en neem je verrekijker mee. Of boek een plekje op een boottocht om deze schattige dieren van dichtbij te zien. 

Nationaal Park Oosterschelde

Op zoek naar meer bootexcursies? Bezoek dan het Nationaal Park Oosterschelde. Naast zeehonden vind je hier ook bruinvissen, zeekatten, mosselen, oesters en de Oosterscheldekreeft. Spot de dieren tijdens een zeehondensafari of ga op zoek naar bruinvissen.

Wil je liever te voet op ontdekking? Dan is een slikkentocht een aanrader. Samen met een gids ga je op zoek naar bodemdieren en zo zie je dit schitterende natuurgebied vanuit een heel andere hoek.

Boswachterij Westerschouwen

In Burgh-Haamstede vind je het grootste bos van Zeeland: Boswachterij Westerschouwen. Dit bos is 330 hectare groot en biedt volop recreatiemogelijkheden. Zo kun je hier wandelen, fietsen of te paard de omgeving verkennen via de vele routes. Voor de liefhebbers van mountainbiken is er zelfs een uitdagend parcours te vinden, inclusief klimwerk en steile afdalingen.

Klimbos Zeeland Westerschouwen

Klimbos Zeeland Westerschouwen bevindt zich in Boswachterij Westerschouwen en is een geweldige familieactiviteit. Kies een van de zes uitdagende parcoursen en klim hoog boven de grond van boom naar boom. Gebruik de tokkelbanen, touwladders, wiebelbruggen en vele andere klimonderdelen. Het is een leuke actieve beleving in de natuur voor jong en oud.