Over ons

Camping International is sinds de oprichting in 1958 een echte familiecamping. Gerund door families met als doel om andere families een heerlijke vakantie te bezorgen. Adrie en Koos Horst, de oprichters en grootouders van de huidige eigenaren, waren de eerste generatie die de camping leidden. Hun zoon Gijs groeide op de camping op en werkte na zijn school mee op het terrein.

Uiteindelijk nam Gijs, samen met zijn vrouw Cita, het bedrijf over. Gijs en Cita kregen twee zonen: Kenneth en Dominic Horst. De twee broers zijn de huidige eigenaren en derde generatie campingbeheerders. Beide broers besteden er veel tijd en aandacht aan om het terrein up-to-date te houden. 

Kamperen zit bij de familie in het bloed. De huidige eigenaren, broers Kenneth en Dominic Horst, zijn de derde generatie.

Zelf vakantie vieren zit er niet in. Gedurende het seizoen zijn ze continu aan het werk. Kenneth heeft zelf slechts 1 keer gekampeerd in zijn leven. Dit was met vrienden op een camping in Valkenburg, om te vieren dat ze klaar waren met school. Na terugkomst is hij fulltime op de camping gaan werken en geniet hij dagelijks van de gezellige vakantiesfeer.

Een familiebedrijf

De camping begon met kampeerplekken voor tenten en is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid terrein met diverse faciliteiten. Tenten zijn nog steeds welkom, maar het merendeel van de plekken wordt nu bezet door caravans en campers. 

De huidige eigenaren wonen met hun gezinnen op het terrein en staan altijd klaar voor hun gasten. Samen met hun team aan medewerkers zorgen ze ervoor dat het terrein en de faciliteiten in topconditie blijven, zodat je als gast kunt genieten van een onvergetelijke vakantie.

Onze vakantietips

Wat Kenneth en Dominic betreft is je vakantie bij Camping International pas geslaagd als je: 

  • De zonsondergang hebt beleefd op het strand;

  • Een Zeeuwse bolus hebt geproefd; 

  • Een zeehond zijn kop boven het water uit hebt zien steken; 

  • Een bezoek hebt gebracht aan de Brouwersdam;

  • Een lekker visje hebt gegeten.

Onze accommodaties

Bekijk onze accommodaties
Kampeerbungalow 4 personen

Kampeerbungalow 4 personen

Een houten vakantiehuisje inclusief veranda met loungeset, volledig ingerichte keuken, flatscreen televisie & bed- en keukenlinnen.

Lees meer
Camper Plaats B

Camper Plaats B

Een luxe camperplaats tot 8 meter inclusief stroomaansluiting & kabeltelevisie.

Lees meer
Comfortplaats+

Comfortplaats+

Een extra ruime kampeerplaats met 16 ampere stroom, water- en afvoerpunt op de eigen kampeerplaats en kabeltelevisie.

Lees meer