Camper plaats A

Deze camperplaats is geschikt voor campers met een maximale lengte van 8 meter. Als jouw camper langer is, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Op de plek is er een aansluiting voor stroom en water beschikbaar, en heb je ook je eigen afvoerpunt. Het opzetten van een voortent is niet mogelijk, maar een luifel uitzetten kan wel. Per camperplek is één huisdier toegestaan. Honden moeten altijd aangelijnd zijn op het campingterrein.

We hebben zulke mooie fietstochten gemaakt op het eiland.

Renesse, met haar winkels, supermarkt en uitgebreide horeca, ligt op 1500 meter afstand. Direct naast het campingterrein sta je aan zee. Hier is een gezellige strandtent en mogelijkheid tot huren van een ligbed en parasol. 

Faciliteiten op de camping

Op het campingterrein zelf zijn alle faciliteiten aanwezig voor een comfortabel verblijf: moderne sanitairgebouwen, ruime afwasplekken, een speeltuin, supermarkt met broodjesservice en een gezellige bar. In het hoogseizoen organiseert ons animatieteam diverse activiteiten voor de jongste campinggasten. Bij de receptie kun je terecht voor meer informatie over leuke uitjes in de buurt. 

Wanneer mogen we jou verwelkomen?