Comfortplaats

Onze comfortplekken zijn voorzien van een 16 ampère stroomaansluiting, water, afvoer en kabeltelevisie. Op het gras tussen de groene hagen staat de caravan er goed bij. De auto kan bij de plek geparkeerd worden en er is ruimte voor een buitenzitje en voortent. 

Een heerlijk kampeerplek zo tussen die groene hagen.

In de moderne waslokalen kun je terecht voor het douchen en afwassen. Voor kinderen zijn er speciale familiebadkamers, kinderdouches en badjes beschikbaar. Ook is er een speciale wasgelegenheid voor mindervalide mensen. Er is één huisdier per plek toegestaan. Op het campingterrein moeten huisdieren altijd aangelijnd zijn.

Faciliteiten op de camping

De comfortplekken bevinden zich op loopafstand van het strand. Op het campingterrein is er een leuke speeltuin en een campingwinkel waar je terecht kunt voor dagelijkse benodigdheden en speelgoed. Elke ochtend worden er verse broodjes verkocht en 's avonds kun je een drankje drinken in de Travellers Bar en kennismaken met andere campinggasten. Bovendien verzorgt ons animatieteam in het hoogseizoen leuke activiteiten voor jong en oud.

Wanneer mogen we jou verwelkomen?