Camper Plaats B

Deze camperplaats is geschikt voor campers tot 8 meter lengte. Is je camper langer? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Op de camperplek is een eigen aansluiting voor stroom en kabeltelevisie. Een voortent opzetten is niet mogelijk, maar een luifel uitzetten kan wel. Per camperplek mag je een huisdier meenemen. Honden moeten altijd aangelijnd zijn op het campingterrein.

De receptie had zulke leuke idee├źn voor uitjes in de buurt.

Op slechts 1500 meter afstand vind je Renesse, met haar diverse winkels, supermarkt en uitgebreide horeca. En als je direct naast het campingterrein staat, ben je meteen aan zee waar je kunt genieten bij een gezellige strandtent en de mogelijkheid hebt om een ligbed en parasol te huren.

Faciliteiten op de camping

Het campingterrein is van alle gemakken voorzien: moderne wasgelegenheden, ruime afwasplek, speeltuin, buiten fitnessplek, fietsverhuur, winkel, broodjesservice en een gezellige bar. In het hoogseizoen worden er allerlei activiteiten uitgevoerd door ons animatieteam waaraan je vrijblijvend kan meedoen. De receptie biedt alle informatie voor leuke uitjes buiten de camping.

Wanneer mogen we jou verwelkomen?