Comfortplaats+

Een luxe extra ruime kampeerplaats inclusief stroomaansluiting, wateraansluiting, afvoerpunt, kabeltelevisie & extra ruimte. De comfortplaats Plus biedt alle faciliteiten van de standaard comfortplaats, maar met als extra voordeel een ruimere plek. Deze plaatsen zijn geschikt voor grote caravans of een extra grote voortent. Daarnaast biedt de comfortplus plek meer buitenruimte voor bijvoorbeeld een zitje of speelplekje. Op deze plek is er standaard plaats voor één auto en is er één huisdier per plek toegestaan. Wij vragen je wel om je hond op het terrein altijd aangelijnd te houden.

Na een dagje strand is het heerlijk uitrusten bij de caravan.

Op 1500 meter afstand ligt Renesse, een dorp met diverse winkels, een supermarkt en een uitgebreide selectie aan horecagelegenheden. Direct naast het campingterrein bevindt zich het strand met een gezellige strandtent en de mogelijkheid om ligbedden en parasols te huren.

Faciliteiten op de camping

Ook het campingterrein zelf is van alle gemakken voorzien: moderne sanitairgebouwen, ruime afwasplekken, een speeltuin, een plek om buiten te fitnessen, een fietsverhuur en nog veel meer. In het hoogseizoen organiseert ons animatieteam allerlei activiteiten voor de jongste gasten. Bij de receptie kun je alle informatie krijgen over leuke uitjes in de buurt.

Wanneer mogen we jou verwelkomen?